fbpx

Op zoek naar ander werk?

 

Wil je meer werkplezier?

Gratis online workshop ‘Wat wil ik?’

Loopbaanvragen of een groeiend gebrek aan voldoening ontstaan vaak geleidelijk. Wanneer er plotseling iets verandert in de werksituatie, dan is de kans groot dat je juist dan ook opmerkt dat er al enige tijd iets ontbreekt. Dat is het moment om te handelen. Wie beseft dat werkzaamheden niet meer helemaal passen of ervaart dat de bedrijfscultuur te veel veranderd is, doet er goed aan om tijdig werk te maken van zijn of haar loopbaan.

Deze werksituatie kost meer energie dan het oplevert.

Is je baan onzeker geworden? Dan is solliciteren misschien op een dag aan de orde. Dan moet je weten wat je te bieden hebt en in welke werkomgeving en functie je goed tot je recht komt.

Dan moet je weten wat je wil.

Herken je jezelf hierin:

=

Ik wil een bewuste loopbaankeuze maken

=
Mijn ontwikkeling heeft iets te lang stil gestaan
=

Ik wil meer voldoening ervaren

=

Ik ben toe aan een volgende loopbaanstap

Dan is het tijd voor actie!

?

Online workshop ‘Wat wil ik?’

Tijdens de workshop ga je aan de slag met de belangrijkste thema’s die passen bij een heroriëntatie of het maken van bewuste loopbaankeuzes. Daarbij kan je denken aan:

  • Talenten
  • Vaardigheden
  • Drijfveren
  • Motivatie
  • Waarden
  • Ambities
  • Werkwensen

Ter voorbereiding van de workshop ontvang je enkele opdrachten, zodat je meer uit de workshop kunt halen en na de workshop makkelijk doorpakt. De workshop duurt een uur en vindt maandelijks plaats en deelname is kosteloos.

Hieronder kan je jezelf aanmelden.

Manon Erich, loopbaanadvies & coaching

‘Iedere dag ontmoet ik medewerkers die een gebrek aan werkplezier ervaren. Ze worden zich ervan bewust dat ze geen voldoening meer uit hun werk halen en verlangen naar een nieuwe stip aan de horizon. Hoe kunnen ze veranderen?

Ik concludeer dat het voor velen, op cruciale momenten in hun loopbaan, lastig is om sturing te geven aan hun carrière. Het is soms zelfs een worsteling. Of het nu gaat om dreigend baanverlies of omdat er sprake is van onvrede over werksituaties. In beide gevallen is het verstandig om tijdig stil te staan bij je eigen ontwikkeling en wensen voor je verdere loopbaan te concretiseren.

Wanneer je een eigen koers weet uit te stippelen, stelt dat je in staat om regie te nemen en te doen wat het best bij je past. Het hebben van perspectief geeft energie en vertrouwen; daar werk ik met jou naartoe. Aan het einde van het traject is er een concreet doel, inclusief tijdspad.’

coach zoetermeer loopbaan

Certificeringen

© Manon Erich – KvK 67747124

Workshop Wat wil ik? [online]

Neem gratis deel aan de workshop 'Wat wil ik?' en zet eerste belangriike stappen naar meer werkplezier, voldoening en motivatie. Tijdens de workshop ontdek je meer over:

- Je talenten

- Je motivatie

- Je drijfveren

- Je werkwensen

De online workshop duurt een uur en je ontvangt vooraf een voorbereidende opdracht.

Je hebt je succesvol aangemeld en krijgt een e-mail met een voorbereidende opdracht.