fbpx

Op zoek naar ander werk?

 

Of wil je meer werkplezier?

loopbaancoach gratis ebook

Loopbaanvragen of een groeiend gebrek aan voldoening ontstaan vaak geleidelijk. Wanneer er plotseling iets verandert in de werksituatie, dan is de kans groot dat je juist dan ook opmerkt dat er al enige tijd iets ontbreekt. Dat is het moment om te handelen. Wie beseft dat werkzaamheden niet meer helemaal passen of ervaart dat de bedrijfscultuur te veel veranderd is, doet er goed aan om tijdig werk te maken van zijn of haar loopbaan.

Deze werksituatie kost meer energie dan het oplevert.

Is je baan onzeker geworden? Dan is solliciteren misschien op een dag aan de orde. Dan moet je weten wat je te bieden hebt en in welke situatie je goed tot je recht komt.

Dan moet je weten wat je wil.

Herken je jezelf hierin:

=

Ik wil een bewuste loopbaankeuze maken

=

Mijn ontwikkeling heeft iets te lang stil gestaan

=

Ik wil meer werkplezier ervaren

=

Ik zet nu een volgende stap in mijn loopbaan

Dan is het tijd voor actie!

?

Kickstart Koers bepalen

Met Kickstart Koers bepalen geef je op een praktische en leuke manier weer richting aan je loopbaan en ontwikkeling.

Dat doe je deels zelfstandig door middel van gevarieerde opdrachten, in een periode van 6 weken of iets langer.

Je kan mijn hulp in roepen tijdens de workshop ‘Wat wil ik?‘. De workshop duurt 1,5 uur en daarin komen je inzichten tot dan toe, je interesses en je kansen en mogelijkheden aan bod. Aan het einde van de workhop ben je in staat weer richting te geven aan je loopbaan.

Kickstart Koers bepalen kost slechts € 97,- inclusief btw.

En je krijgt nu €20,- euro korting met de kortingscode KICKSTART20

 

Direct nadat je Kickstart hebt aangeschaft, kan je met de eerste twee opdrachten aan de slag en ontvang je de Koers bepalen Roadmap. Heb je een stok achter de deur nodig? Dan kan je ook gelijk je deelname aan de workshop vastleggen.

Kickstart koers bepalen©

Geef weer richting aan je loopbaan

N

Werk aan inzichten met 10 gevarieerde opdrachten

N

Ontvang gedurende 6 weken ook tips en inspiratie

N

Ontdek talenten, vaardigheden, interesses en motivatie

N

Onderzoek wat je kansen en mogelijkheden zijn

N

Deelname aan de online workshop 'Wat wil ik?'

Manon Erich, loopbaanadvies & coaching

‘Iedere dag ontmoet ik medewerkers die een gebrek aan werkplezier ervaren. Ze worden zich ervan bewust dat ze geen voldoening meer uit hun werk halen en verlangen naar een nieuwe stip aan de horizon. Hoe kunnen ze veranderen?

Ik concludeer dat het voor velen, op cruciale momenten in hun loopbaan, lastig is om sturing te geven aan hun carrière. Het is soms zelfs een worsteling. Of het nu gaat om dreigend baanverlies of omdat er sprake is van onvrede over werksituaties. In beide gevallen is het verstandig om tijdig stil te staan bij je eigen ontwikkeling en wensen voor je verdere loopbaan te concretiseren.

Wanneer je een eigen koers weet uit te stippelen, stelt dat je in staat om regie te nemen en te doen wat het best bij je past. Het hebben van perspectief geeft energie en vertrouwen; daar werk ik met jou naartoe. Aan het einde van het traject is er een concreet doel, inclusief tijdspad.’

coach zoetermeer loopbaan

Certificeringen

Is dit niet het juiste moment voor je en heb je wel interesse in Kickstart? Registreer je dan hieronder. Zo blijf je op de hoogte van acties.

© Manon Erich – KvK 67747124