GRATIS eBook

Maak werk van je loopbaan

Op zoek naar voor ander werk?

Wil je meer werkplezier?

N

Ontdek wat je talenten en vaardigheden zijn

N

Onderzoek je motivatie en drijfveren

N

Benut het verschil tussen rollen en functies

N

Krijg weer grip op je loopbaan en ontwikkeling

N

Reflectievragen dragen bij aan meer inzicht

Bestel dan het eBook ‘Maak werk van je loopbaan’.

De makkelijkste eerste stap om zelfstandig werk te maken van je loopbaan en ontwikkeling.

loopbaancoach tips eBook

Loopbaanvragen of een groeiend gebrek aan voldoening ontstaan vaak geleidelijk. Wanneer er plotseling iets verandert in de werksituatie, dan is de kans groot dat je juist dan ook opmerkt dat er al enige tijd iets ontbreekt. Dat is het moment om te handelen. Wie beseft dat werkzaamheden niet meer helemaal passen of ervaart dat de bedrijfscultuur te veel veranderd is, doet er goed aan om tijdig werk te maken van zijn of haar loopbaan.

Deze werksituatie komt meer energie dan het oplevert.

Is je baan onzeker geworden? Dan is solliciteren misschien op een dag aan de orde. Ook dan is het goed om te weten wat je te bieden hebt en in welke situatie je goed tot je recht komt.

Tijd voor actie dus.

loopbaancoach tips eBook

Gratis eBook

Maak werk van je loopbaan

In dit eBook vind je informatie, tips en opdrachten om talenten, vaardigheden en drijfveren in kaart te brengen. Reflectievragen helpen je om door te pakken. Het eBook bestaat uit 16 bladzijdes (A4) met 15 opdrachten en eindigt met een actieplan zodat je inzichten om kan zetten in resultaat.

Manon Erich, loopbaanadvies & coaching

‘Iedere dag ontmoet ik medewerkers die een gebrek aan werkplezier ervaren. Ze worden zich ervan bewust dat ze geen voldoening meer uit hun werk halen en verlangen naar een nieuwe stip aan de horizon. Hoe kunnen ze veranderen?

Ik concludeer dat het voor velen, op cruciale momenten in hun loopbaan, lastig is om sturing te geven aan hun carrière. Het is soms zelfs een worsteling. Of het nu gaat om dreigend baanverlies of omdat er sprake is van onvrede over werksituaties. In beide gevallen is het verstandig om tijdig stil te staan bij je eigen ontwikkeling en wensen voor je verdere loopbaan te concretiseren.

Wanneer je een eigen koers weet uit te stippelen, stelt dat je in staat om regie te nemen en te doen wat het best bij je past. Het hebben van perspectief geeft energie en vertrouwen; daar werk ik met jou naartoe. Aan het einde van het traject is er een concreet doel, inclusief tijdspad.’

coach zoetermeer loopbaan

Certificeringen

loopbaancoach vertrouwenspersoon zoetermeer

Contactgegevens

Werkadres:

Crown Business Center

Boerhaavelaan 40, Zoetermeer

manon@manonerich.nl

06 – 489 30 092

Manon Erich

loopbaanadvies en coaching

KvK nummer: 67747124

BTW nummer: NL002043204B12

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring