Contact

Privacyverklaring

7 + 15 =

Afspraak inplannen?

Wil je kennismaken of onderzoeken wat ik voor je kan betekenen? Via onderstaande knop kan je zelf een gesprek inplannen.

Bellen?

Ik ben bereikbaar op 06 – 489 30 092

Door mijn werkzaamheden ben ik niet zo goed bereikbaar, daarom geef ik je de gelegenheid om zelf een afspraak met me in te plannen of een bericht achter te laten.

Werktijden

Maandag: 09.00 – 17.00 uur

Dinsdag: 09.00 – 17.00 uur

Woensdag: 09.00 – 17.00 uur

Donderdag: 09.00 – 17.00 uur

Vrijdag: 09.00 – 15.00 uur

Werkadres

Crown Business Center

Boerhaavelaan 40, B07-016

2713 HX Zoetermeer

Ik ben goed bereikbaar met de trein en bus en naast het pand kan je gratis parkeren.

Manon Erich, loopbaanadvies en coaching

KvK nummer: 67747124

BTW nummer: NL002043204B12

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

loopbaancoach zoetermeer vertrouwenspersoon

Nieuwsbrief

ontvang tips & informatie

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwe diensten? Wil je tips en informatie ontvangen ter inspiratie om actief met je eigen vraag bezig te blijven? Schrijf je dan nu in en ontvang maximaal 6 keer per jaar mijn nieuwsbrief.

FAQ

Op welke termijn kan ik met een traject starten?

Over het algemeen kan een intakegesprek binnen 1 week plaatsvinden. Daarna plannen we samen een vervolggesprek in. Meestal tref ik iemand 2 weken later voor het eerste coachgesprek.

Is de begeleiding live of online?

Dat kan allebei. Samen bepalen we wat handig is en wat het beste uitkomt. Volledig online kan en werkt prima, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom bij mij op kantoor in Zoetermeer.

Voer je gesprekken op locatie?

Dat gebeurt eigenlijk vrijwel niet. Heel soms vinden coachgesprekken plaats bij de opdrachtgever op kantoor. Alleen wanneer ik daarover specifieke afspraken maak met een opdrachtgever, dan plan ik dat zo in.

De gesprekken die ik voer als vertrouwenspersoon zijn altijd bij mij op kantoor of buiten.

Kan ik een afspraak maken voor 's avonds of in het weekend?

Nee, helaas. Ik werk tijdens kantoortijden. Mijn werktijden vind je in rechtsboven op de contactpagina. We kunnen wel op alle werkdagen afspreken. Meestal ook aan de randen van de dag, waardoor het voor jou makkelijker is om een afspraak te maken.

Waar kan ik certificeringen controleren?

Op de website van het Noloc kan je controleren of mijn certificering nog geldig is. Mijn bevoegdheden voor MBTI zijn na te vragen bij the Myers Briggs Company in Amsterdam. Datzelfde geldt voor de drijfverenscan van Intodrives. Mijn registratie als vertrouwenspersoon kan je terugvinden op de website van het LVV.

Hoe lang duurt een coachgesprek?

De gesprekken duren 75 minuten. Ik plan altijd 1,5 per gesprek in, zodat er eventueel een kleine uitloop mogelijk is.

Ik kan gebruik maken van een regeling van mijn werkgever. Kan ik bij jou terecht?

Vermoedelijk wel. Heb je een individuele regeling getroffen, dan is dat sowieso mogelijk.Ik ben ook inzetbaar voor gesubsidieerde trajecten door mijn certificeringen en kan ook trajecten uitvoeren op basis van CAO afspraken.

We kunnen samen kijken wat er mogelijk is.