fbpx

Hallo,

Ik heb je bericht ontvangen en kom er spoedig bij je op terug. Fijn dat je de moeite hebt genomen om mij een bericht te sturen.  Omdat mijn werkzaamheden vooral bestaan uit het voeren van gesprekken, heb ik mijn administratieve taken op vaste momenten in mijn agenda ingepland. Dat betekent dat je een reactie van mij ontvangt op:

  • Maandag
  • Woensdag
  • Vrijdag

Heb je om een kennismakingsgesprek verzocht, dan vraag ik gelijk even je aandacht voor het volgende:

Voorafgaand aan een kennismakingsgesprek ontvang ik graag een actueel cv van je.  Mocht je dat nog niet hebben, dan raad ik je aan om alvast een overzicht van je werkervaring en opleidingen te maken. Ik verwacht géén hip en fancy document, dus geen zorgen. Het gaat mij voornamelijk om een uiteenzetting van de ontwikkelingen in je loopbaan, de stappen je hebt ondernomen en welke opleidingen en cursussen je hebt gedaan. Dat stelt mij in de gelegenheid om ons gesprek een klein beetje voor te bereiden, waardoor wij samen meer uit het kennismakingsgesprek kunnen halen. Je kan je cv aanleveren, zodra je van mij een afspraakbevestiging hebt ontvangen.

Bij de afspraakbevestiging ontvang je van mij een routebeschrijving naar mijn kantoor in Zoetermeer. Hebben we een Zoomsessie ingepland? Dan ontvang je van mij per e-mail de inloggegevens, zodat je kan deelnemen aan het gesprek.

Tot gauw!

Hartelijke groet,

Manon Erich

The secret of change is to focus all your energy not on fighting the old, but on building the new.