Manon Erich loopbaancoach - Noloc en CMI gecertificeerd

Mijn aanpak

Mijn werkwijze is pragmatisch, betrokken en slagvaardig. Dit alles met oog voor het individu, de omstandigheden en het doel. Ik gebruik diverse instrumenten en methodieken, welke ik afstem op de vraag en mijn cliënt.

 

In een traject werk ik met cliënten naar een concreet perspectief of resultaat en ik stimuleer het nemen van stappen. 

Mijn visie

Ik geloof in het belang van zelfsturing en regie-nemen. Het draagt bij aan de wijze waarop je mee kan bewegen met de veranderende wereld waarin we werken.

 

De meest essentiële loopbaancompetentie waarover we nu moeten beschikken is een flexibele, meer zelf georiënteerde en authentieke kijk op eigen loopbaan.Wil je weten hoe een traject er uit kan zien of wat we in een traject gaan doen? Kijk dan bij aanbod.


Meyers Briggs Type Indicator (MBTI)

In de begeleiding maak ik soms gebruik van MBTI. Dit is een persoonlijkheidsinstrument ten behoeve van coaching, besluitvorming, communicatie, conflicthantering, loopbaanontwikkeling en loopbaanoriëntatie.

 

MBTI biedt een constructief, flexibel kader dat toegepast kan worden voor diverse vraagstukken op het gebied van menselijke interactie en persoonlijke ontwikkeling. Het MBTI-profiel laat zien hoe een individu omgaat met de wereld om zich heen en geeft inzicht in motivatie (van jezelf en van anderen). Dit biedt een sterke basis voor levenslange persoonlijke ontwikkeling en groei, wat ten grondslag ligt van een betere persoonlijke effectiviteit.

 

Het traject levert een inzichtgevend, verklarend MBTI rapport op. Dit is een vertrouwelijk document.Samen met coach Adriane Brummelkamp heb ik MISTRAL trainingen opgericht. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een mooi trainingsaanbod om met loopbaanvragen aan de slag te gaan. Dit doen we op een actieve manier en met behulp van paarden. Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze website of neem contact met me op.