fbpx

Koers bepalen©

Online coachprogramma

Is het tijd voor een volgende stap, maar weet je niet waar je die volgende stap op moet baseren? Dan is het online coachprogramma Koers bepalen de eerste en beste stap in de goede richting. Ga zelf aan de slag met een bewezen effectief programma, bepaal je eigen tempo en krijg waar nodig ondersteuning door middel van coachgesprekken en feedback.

Met behulp van de 3 modules, 9 stappen, 20 gevarieerde opdrachten, inspiratietips en een uitgebreide uitleg, kan je jouw eigen Roadmap vullen, zodat je al je inzichten om kan zetten in actie en voor de gewenste verandering in je loopbaan kan zorgen.

Kickstart Koers bepalen©

Kickstart Koers bepalen is een kort, effectief online programma wat je geheel zelfstandig doorloopt in je eigen tempo. Gedurende 6 weken ontvang je wekelijks gevarieerde opdrachten. Deze opdrachten zijn afkomstig uit het online coachprogramma Koers bepalen en geschikt gemaakt om er zelfstandig mee aan de slag te kunnen.

Met deze opdrachten breng je in kaart hoe jij meer werkplezier kan ervaren door jouw waarden, motivatie, talenten, vaardigheden kennis en voorkeursrollen te bepalen. Kickstart Koers bepalen bestaat in totaal uit 10 opdrachten met informatie en tips en dit omvat zo’n 70 bladzijdes.

Prijs € 77,- incl. btw

Bonusmodule Solliciteren

onderdeel van Koers bepalen

In de bonusmodule Solliciteren vind je een eBook (30 blz.) met tips, informatie en opdrachten om succesvol te solliciteren. Tevens krijg je 4 unieke formats voor je cv en brief.  Interviews met 2 experts geven je een kijkje in de keuken van de recruiter en vertellen hoe je netwerkend werk kan vinden. 

Ben je op zoek naar ander werk? Wil je overtuigend solliciteren? Wil je weten hoe je tijdens een online gesprek de beste indruk maakt?Deze bonusmodule is beschikbaar per 15 november.

Prijs € 49,-

Nu tijdelijk voor € 39,- inclusief btw

Bonusmodule Groei

onderdeel van Koers bepalen

De module Groei bevat onder andere een eBook (20 blz.) waarin ik je 5 bewezen succesvolle methodieken  met praktische opdrachten voor persoonlijke groei aanreik. Het is dus een echt ‘doe-boek’. Je kan tevens 2 associatieve, visuele opdrachten doen voor extra inzichten.

Wil je steviger in je schoenen staan? Herken je patronen waar je afscheid van wil nemen? Of hebben emoties je in hun greep?

Dan is de bonusmodule Groei iets voor jou.

Prijs € 27,-

Nu tijdelijk voor € 17,- inclusief btw

Waag de Vraag©

Kaartenset inclusief online werkvormen

Waag jij wel eens zomaar een vraag aan een ander?

Deze kaartenset geeft jou houvast in de vorm van kaarten met vragen en zinnen om gericht het gesprek aan te gaan en daarmee het gesprek gericht op gang te brengen. Zo kan je meer van elkaar te weten te komen en daarmee de betrokkenheid bij elkaar te vergroten.

Voor leidinggevenden, medewerkers, coaches en facilitators.

Prijs € 14,50 incl. btw en excl. €4,00 verzendkosten.

Drijfverenonderzoek & Persoonlijkheidsonderzoek

Ontdek je intrinsieke motivatie en krijg inzicht in je persoonlijke beweegredenen door de Intodrives vragenlijst. Of breng je unieke eigenschappen en talenten in kaart met behulp van MBTI en ontdek waar en in welke rol je het beste tot je recht komt. In het bijbehorende coachgesprek zullen de resultaten en uitkomsten relateren aan je loopbaanvraag en werksituatie.

Drijfverenonderzoek

inclusief een coachgesprek

 • Gevalideerde Intodrives vragenlijst
 • Uitgebreide persoonlijke rapportage
 • Een inzichtversneller pur sang

Prijs € 350,- incl. btw

Persoonlijkheidsonderzoek

inclusief een coachgesprek

 • Gevalideerde MBTI vragenlijst
 • Uitgebreide persoonlijke Step II rapportage
 • Vergroot je zelfvertrouwen en eigenwaarde

Prijs € 350,- incl. btw

Spiegelgesprekken

Ontdek je intrinsieke motivatie en krijg inzicht in je persoonlijke beweegredenen door de Intodrives vragenlijst. Of breng je unieke eigenschappen en talenten in kaart met behulp van MBTI en ontdek waar en in welke rol je het beste tot je recht komt. In het bijbehorende coachgesprek zullen de resultaten en uitkomsten relateren aan je loopbaanvraag en werksituatie.

Losse coachgesprekken

voor concrete vragen over werk en ontwikkeling

Heb je een concrete loopbaanvraag en wil je een keer sparren over je situatie en de gewenste verandering, dan kan je een los coachgesprek aanschaffen.

Voor dit gesprek stellen we een helder doel en bepaal jij het onderwerp. Dit soort gesprekken zijn effectief wanneer je een duwtje in de juiste richting wil of een gerichte keuze wil maken. In deze gesprekken kan het gaan over:

 • Een  functioneringsgesprek
 • cv check
 • Solliciteren
 • Je rol in het team
 • Salarisonderhandeling
 • Keuzes maken 

Losse coachgesprekken worden vaak afgenomen door clienten die eerder een traject hebben doorlopen en na een half jaar of een jaar graag nog eens van gedachten willen wisselen. Het is echter niet noodzakelijk dat je eerder een coachtraject bij me doorlopen hebt.

Coachgesprekken vinden tot nader order online plaats. Op termijn behoort een wandeling in Zoetermeer of omgeving ook tot de mogelijkheden.

Een dergelijk gesprek duurt 75 minuten.

Prijs € 181,50 incl. btw